Menu
EUR
  • Unieke en handgemaakte producten uit Marokko
  • Lage minimale orderwaarde
  • Nieuwe collectie online
  • Volg onze avonturen op Instagram en kom bij de Club!

Verzenden

 

"THERE´S NO PLANET B"

Onze producten worden door ambachtslieden van duurzame en natuurlijke materialen met de hand vervaardigd. Om dat extra kracht bij te zetten was het voor ons een logische stap om ook zoveel mogelijk gebruik te maken van duurzaam en gerecycled verpakkingsmateriaal. Zo dragen wij ons steentje bij aan een beter milieu!

Club Nomad verzend bestellingen binnen 1-3 werkdagen (NL). Bestellingen naar België worden binnen 1-7 werkdagen verzonden. Zodra het pakket door Club Nomad is verzonden ontvang je hiervan een verzendbevestiging per e-mail. 
In deze verzendbevestiging ontvang je ook een track&trace code, waarmee je jouw pakket kunt volgen.

Club Nomad hoopt uiteraard dat je tevreden bent over jouw aankoop! Al onze producten of zoals wij ze noemen; treasures worden volledig met de hand vervaardigd in Marokko. Hiervoor worden veelal duurzame en/of natuurlijke materialen gebruikt. Wij selecteren al onze producten persoonlijk en zorgvuldig en hebben nauw contact met de ambachtslieden, oftewel artisans in Marokko. Achter elk product schuilt een verhaal, het is uniek en ambachtelijk vervaardigd.

Daar al onze producten met de hand worden vervaardigd vertonen zij lichte afwijkingen in afmeting en kleur per product. Tevens kunnen er kleine oneffenheden voorkomen op de producten. Dit maakt ze uniek en geeft ze een authentiek karakter. 

B2B bestelling kunnen niet worden geretourneerd. Mocht er ondanks in achtneming van bovenstaande een gebrek of defect zijn dan ontvangen wij graag een bericht via het contactformulier of per mail via [email protected]. Vermeld hierbij de naam en het ordernummer voor een snelle afhandeling. Wij streven ernaar binnen twee werkdagen van een reactie te voorzien.

Je hebt 14 dagen de tijd om het gebrek of defect bij Club Nomad aan te melden, gerekend vanaf de datum van ontvangst. 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen