Menu
EUR
  • Unieke en handgemaakte producten uit Marokko
  • Lage minimale orderwaarde
  • Nieuwe collectie online
  • Volg onze avonturen op Instagram en kom bij de Club!

Over ons

 

Club Nomad is opgericht door twee zussen die van hun ouders de voorliefde voor handgemaakte en unieke producten hebben meegekregen. Van Afrika tot Indonesië, elk plekje in hun ouderlijk huis werd door een ander land of werelddeel vertegenwoordigd.

Tijdens hun reis naar Marrakech in 2018 waren zij dan ook op slag verliefd op de meest prachtige handgemaakte producten die ze in de souks tegenkwamen. De ambacht en het vakmanschap aldaar was verbazingwekkend en moest gedeeld worden! Daarnaast was het al jaren een gezamenlijke droom samen een onderneming op te starten en zo viel alles geheel onverwachts op zijn plaats. De knoop werd in het vliegtuig terug naar huis nog doorgehakt en aldaar is Club Nomad ontstaan. Niet veel later, in 2019 is de webshop www.clubnomad.nl gelanceerd en sindsdien delen wij onze producten en avonturen in Marokko ook op social media.

Al onze producten of zoals wij ze noemen; treasures worden volledig met de hand vervaardigd in Marokko. Hiervoor worden veelal duurzame en/of natuurlijke materialen gebruikt. Wij selecteren al onze producten persoonlijk en zorgvuldig en hebben nauw contact met de ambachtslieden, oftewel artisans in Marokko. Achter elk product schuilt een verhaal, het is uniek en ambachtelijk vervaardigd.

Daar al onze producten met de hand worden vervaardigd vertonen zij lichte afwijkingen in afmeting en kleur per product. Tevens kunnen er kleine oneffenheden voorkomen op de producten. Dit maakt ze uniek en geeft ze een authentiek karakter! Wij hopen dat je na ons verhaal en een kijkje op onze webshop net zo enthousiast geworden bent over onze producten, het vakmanschap en Marokko als wij zijn! 

 

 

 

 

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen